POKLIČITE NAS 02 / 609 71 51

Plačilni pogoji

 

Načini plačila:
Spletna trgovina Saplex.si omogoča naslednje načine plačila:
- z gotovino ob prevzemu (po povzetju),
- z nakazilom na račun upravitelja Saplex.si – SAPLEX d.o.o. (po ponudbi/predračunu),

 

Na sedežu podjetja:
- z gotovino ob osebnem prevzemu,
- s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, American Express, Diners club),
- z obročnim plačilm do 12 obrokov s kartico Diners club,

- z obročnim plačilm do 12 obrokov s kartico Karanta,
- z obročnim plačilom na 3, 6 ali 12 obrokov s kartico American Express.

Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico do zahtevka po plačilu z nakazilom na račun upravitelja Saplex.si  – SAPLEX d.o.o. (po ponudbi/predračunu, kjer še vedno velja spletna cena).

Cene
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo s ponudbo). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.